De feestkamer bestaat uit 3 verschillende kamers; de Borrelkamer, de Vreugdekamer en de Atelierkamer met tuinterras. Deze kamers kunnen onderling met elkaar verbonden worden.

bij Verhoeven in de feestkamers is het mogelijk om tot 220 mensen te herbergen, afhankelijk van het soort feest. 

Het tuinterras, de 2 kamers en zelfs het taphuis zijn zo ingedeeld dat het voor elke groep geschikt kan zijn. Van familiereünie, vergadering, workshop, broodtafel of borrel tot groot trouwfeest. Alle kamers zijn met elkaar te verbinden tot 1 grote gezellige ruimte. Zo is het mogelijk om de kamer aan te passen aan de gelegenheid en de aantal personen.

 

 

 

 

 


 

Het Taphuis

Vooral geschikt voor de kleinere groepen.

Een borrel, feestje of walking dinner? Hier wordt je rijkelijk voorzien van natte en droge versnaperingen voor de inwendige mens.

Het taphuis is het openbare café van de zaak, hierdoor is het niet mogelijk om dit deel af te huren voor alleen genodigden maar is wel de knusse locatie voor een gezellige borrel!
 

Geschikt voor ongeveer 25-60 personen, vooral voor kleinere feestjes zoals verjaardagen of borrels.


De Vreugdekamer

Vooral geschikt voor de grotere groepen.

Broodtafel, diner, buffet of feest? Hier kun je voorzien worden van alle wensen. Iedereen zittend of staand aan hangtafels, een dj, band of zanger, een buffet of een diversietijd aan hapjes.

Geschikt voor ongeveer 60 tot 175 Personen, vooral voor de grotere feesten, koffietafels, vergaderingen..
 

De Atelierkamer

Geschikt voor de kleinere groepen.

Zakelijk, familieaangelegenheid of dagvulling? Deze ruimte is ideaal voor kleine groepen met een activiteit.

De Atelierkamer is gelegen aan het sfeervolle tuinterras, zo krijgt het een binnen/ buiten gevoel met een kunstzinnig tintje. In het midden is deze voorzien van een lange tafel waardoor de zaal uitermate geschikt is voor een hightea, vergadering of privé diner, bbq of workshops.

Geschikt voor ongeveer 15-45 personen.