Bij verhoeven organiseert de leukste workshops, familie uitjes, vrijgezellenfeestjes, kinderfeesten of vriendendagen op creatief en actief gebied

Schilder jezelf of een ander

Tijdens deze workshop ga je een portret van jezelf, huisdier, geliefde of kind schilderen.
Vooraf dient er een scherpe foto aangeleverd te worden welke door Verhoeven wordt omgezet om te kunnen verwerken in het portret van 300 x 300 mm. Dit wordt op een moderne manier dmv kleurvlakken geschilderd in de door jou gekozen kleuren.

Duur: 4,5 uur / Prijs: € 45,- euro p.p. / v.a. 8 personen / Excl. drankjes en lunch, m.u.v. ontvangst en klein tussendoortje / evt. uit te bereiden met high tea, lunch of naderhand creatief tafelen.

 

Schilderij uit meerdere delen

Als groep kun je ook kiezen voor een gezamenlijk werk. Diverse kleine doeken welke uiteindelijk 1 groot werk gaan vormen. Leuk als aandenken voor de bruid in spé of jarige. Vooraf wordt er een thema doorgegeven of een foto. Verhoeven zorgt dan voor de grote basistekening op de doeken. Vervolgens gaat iedereen in kleine groepjes aan 1 van de doekjes werken en op eigen wijze binnen de opgegeven lijnen invullen. Bij het samenvoegen komt het opgegeven basis thema of foto tevoorschijn.

Duur: 2,5 uur / Prijs: € 25,00 p.p. / v.a. 8 personen / Excl. drankjes en lunch, m.u.v. ontvangst en klein tussendoortje / evt. uit te bereiden met high tea, lunch of naderhand creatief tafelen.

 

Weergave van een persoonlijkheid

Vooraf en tijdens deze workshop ga je de ander eens flink onder de loep nemen en neerzetten als stralend middelpunt. D.m.v. kleur, vorm en materialen wordt de persoonlijkheid op doek gezet. Het wordt een uniek portret waarbij een foto van de persoon de basis is op het schildersdoek van 300 x 300 mm. Deze foto dient vooraf aangeleverd te worden bij Verhoeven, zij zorgen ervoor dat de foto in zwart wit op het doek aangebracht wordt. Hierna wordt het doek geschilderd, opgepimpt en aangevuld met spullen en kleuren welke iets over de ander zeggen. De tafel bij Verhoeven is dan ook ruim gevuld met van alles en nog wat, van lint, glitter tot veren, tijdschrift en van potlood tot verf. Het is ook mogelijk dat er thuis al gezocht is naar materialen welke natuurlijk ook meegenomen mogen worden. Ook geschikt voor een gezellige teambuilding of als kinderfeest v.a. 11 jaar.

Duur: 3 uur / Prijs: € 35,- p.p. / v.a. 8 personen / Excl. drankjes en lunch, m.u.v. ontvangst en klein tussendoortje / evt. uit te bereiden met high tea, lunch of naderhand creatief tafelen.

 

Kindergekladder

Tijdens deze workshop gaan de kinderen zelf een eigen schilderij maken van 300 x 300 mm en deze hierna oppimpen. Vooraf wordt er met de jarige doorgesproken welke thema’s bij de vriendjes en vriendinnetjes passen. Verhoeven tekent deze dan al op de doekjes waardoor ze meteen kunnen beginnen met schilderen. Nadat het schilderij klaar is kan er verder gekliederd en gekladderd worden, ze kunnen deze dan gaan opleuken met lint, glitter, kralen en stofjes om er zo een persoonlijk schilderijtje van te maken welke leuk is voor bijvoorbeeld op de slaapkamer!

Duur: 2 uur / Prijs: € 20,- p.p. / v.a. 6 kinderen / v.a. 9-10 jaar / Incl. Ranja en snoepjes / evt. uit te bereiden met kinderbuffet, lunch of highlemonade

 


 

Het is allemaal wel even doorpezen om deze af te krijgen in een middag, maar heb je zelfs tijd over kun je evt. nog kiezen om het schilderij wat op te pimpen.
Was het kletsen toch ook wel gezellig en is het niet gelukt om deze af te krijgen, geen getreur, je krijgt gewoon wat verf mee naar huis!

Deze workshops vinden plaats in de Atelierkamer en bij mooi weer is het mogelijk om dit buiten in de aangrenzende sfeervolle tuin te doen.